Leticia: Revolutionair matrassen voor een perfect

lichaamsherstel en een geweldige ochtend

 

 

Wat maakt Leticia wereldwijd zo uniek?


 

Gezondheid en Certificaten

 

Omdat wij de waarde van uw gezondheid en de natuur waarderen, zijn de Leticia Modular producten gemaakt van natuurvriendelijke materialen die voldoen aan de meest veeleisende (medische) Certificaten.


Oko-Tex Standard 100 Klasse 1  Dit is het meest veeleisende certificaat, in het kader van de menselijk ecologie voor baby's en kinderen onder de 2 jaar.

Hyg-Cen. Een Leticia product is gemaakt van materialen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en aan alle biocompatibiliteit testen voldoen. Dit wordt ondersteund door de "Öko-Tex Standaard 100, klasse 1" en "HygCen" certificaat.

R.E.A.C.H. Leticia Modular Producten voldoen ruim aan de eisen van R.E.A.C.H. (Registratie, Evaluatie, Autorisatie en beperking van Chemische stoffen).

Bio-Soja.  De vezels van het materiaal worden verkregen uit biologische sojabonen, welke gekweekt zijn volgens een strikte en gecontroleerde productie. De organische sojaboon is een natuurlijke, biologische plantaardige vezel, welke niet genetisch is gemanipuleerd. De teelt van biologische sojabonen en de productie van deze vezels zijn milieuvriendelijk. Daarom is een Leticia product geproduceerd in harmonie met de mens en de natuur.

 

Centexbel Gezond slapen met de juiste materialen

 

LGA Vrij van schadelijke stoffen

Duurzaamheid De materialen zijn volledig getest volgens de ISO-normen op duurzaamheid en optimale stabiliteit

 


 

Contact: Leticia Nederland

Mail: Info@Leticia-Modular.nl   Telefoon: 0165-521621

© Leticia-Modular.nl + © Leticia-Modular.eu

godaddy stats