Leticia: Revolutionair matrassen voor een perfect

lichaamsherstel en een geweldige ochtend


 

Gezondheid en Certificaten

 

Omdat wij de waarde van uw gezondheid en de natuur waarderen, zijn de Leticia Modular producten gemaakt van natuurvriendelijke materialen die voldoen aan de meest veeleisende (medische) Certificaten.


Oko-Tex Standard 100 Klasse 1  Dit is het meest veeleisende certificaat, in het kader van de menselijk ecologie voor baby's en kinderen onder de 2 jaar.

Hyg-Cen. Een Leticia product is gemaakt van materialen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en aan alle biocompatibiliteit testen voldoen. Dit wordt ondersteund door de "Öko-Tex Standaard 100, klasse 1" en "HygCen" certificaat.

R.E.A.C.H. Leticia Modular Producten voldoen ruim aan de eisen van R.E.A.C.H. (Registratie, Evaluatie, Autorisatie en beperking van Chemische stoffen).

Bio-Soja.  De vezels van het materiaal worden verkregen uit biologische sojabonen, welke gekweekt zijn volgens een strikte en gecontroleerde productie. De organische sojaboon is een natuurlijke, biologische plantaardige vezel, welke niet genetisch is gemanipuleerd. De teelt van biologische sojabonen en de productie van deze vezels zijn milieuvriendelijk. Daarom is een Leticia product geproduceerd in harmonie met de mens en de natuur.

 

Centexbel Gezond slapen met de juiste materialen

 

LGA Vrij van schadelijke stoffen

Duurzaamheid De materialen zijn volledig getest volgens de ISO-normen op duurzaamheid en optimale stabiliteit

 


 

 

Waarin is Leticia onverslaanbaar?

 

 

Voorkom Schouder, Rug en Nekklachten door persoonlijk aanpasbaar ligcomfort.

Ieder Leticia Modular product is ook na aankoop eenvoudig opnieuw aanpasbaar aan het eventuele veranderde lichaamsprofiel of lichaamsgewicht. Zoals bij specifieke lichamelijke klachten, bij gewichtstoename, en ook bij zwangerschappen.

Oko-Tex Standard 100 Klasse 1 Dit is het meest veeleisende certificaat, in het kader van de menselijk ecologie voor baby's en kinderen onder de 2 jaar. Leef gezond, Eet gezond en Slaap gezond.

Drysleep. Het matras bestaat uit een materiaal, vervaardigd uit duizenden open microcellen, welke zorgen voor een perfecte vochtverwerking en snel opdrogen.

Anti-decubitus. Het materiaal waaruit het matras is opgebouwd blijft zacht bij aanraking en rechtstreeks met de huid. Het biedt een extreem comfort en vermijdt typische bedkwalen als Decubitus.

Anti-Allergie. Het materiaal waaruit het Leticia Modular matras bestaat, is niet de natuurlijke omgeving van de huisstofmijt. Daardoor is Leticia de zuiverste oplossing voor astma- en allergie gevoelige mensen

Drukverlaging. De vooruit- strevende materialen garanderen een gelijke verdeling in de ondersteuning en voorkomen een slechte doorbloeding, wat vaak de oorzaak is van een onrustige slaap.

Product op Maat. Iedere Leticia product wordt d.m.v. modules in verschillende hardheden van top tot teen aangepast aan uw lichaamsprofiel.

 

Contact: Leticia Nederland

Mail: Info@Leticia-Modular.nl   Telefoon: 0165-521621

© Leticia-Modular.nl + © Leticia-Modular.eu

godaddy stats