Leticia: Revolutionair matrassen voor een perfect

lichaamsherstel en een geweldige ochtend

 

 

Wat maakt Leticia wereldwijd zo uniek?

Waarom Leticia? Leticia is een wereldwijde innovatie, die persoonlijke aanpassingen in de matras t.b.v. het individuele lichaam mogelijk maakt. U zult iedere morgen vol energie en met een onverslaanbaar humeur wakker worden. Het maakt mogelijk wat geen enkel ďstandaardĒ matras kan: een precieze aanpassing aan uw lichaamsvorm, gewicht en slaapgewoonten. Met Leticia herstelt uw lichaam het beste en het snelste. Het is het geheim van de kracht van actieve mensen die de meest ambitieuze doelen bereiken.

 

We dragen niet allemaal dezelfde kleding. We hebben niet allemaal dezelfde schoenmaat. We verschillen nogal sterk in lichaamsprofiel: Brede of smalle heupen, kort, lang, slank, stevig, brede of smalle schouders, man of vrouw. We kunnen dan ook niet allemaal op dezelfde matras comfortabel slapen.
 

Bij de meeste beddenleveranciers heeft u keus uit hooguit 3 hardheden in matrassen. Men levert een massaproduct. Dit kan uiteraard nooit voldoende zijn om ieder persoon, verschillend van lichaamsprofiel, gezond en comfortabel te laten slapen en de juiste ontspanning te geven. Met allerlei rug- en nekklachten als logisch gevolg. Daarom doet Leticia het anders.

 

Een succesvolle dag wordt ís nachts gecreŽerd. Als we ís ochtends vol energie opstaan, dan is dat nooit zomaar toeval. Als u een nacht hebt liggen woelen om een geblokkeerde bloedsomloop weer op gang te brengen, constant heeft liggen draaien om uw heupen, rug en nek te ontlasten en aan een stuk door het dekbed open en dicht heeft geslagen om de juiste temperatuur te regelen, dan wordt u moe en niet uitgerust wakker met een pijnlijk lichaam. Om fris en startklaar wakker te worden, heeft u een matras nodig waarop u rustig en compleet ontspannen kunt slapen. En deze matras heet Leticia.


 

Leticia Multi Modular

Ontdek nu het unieke Leticia Modular Matras,

welke volledig wordt aangepast aan uw Lichaamsprofiel.

 

+ Absoluut de meest persoonlijk instelbare matras van Nederland

+ Bijzonder geschikt voor personen met nek en rugklachten

+ Vrij van Schadelijke Stoffen

+ Perfecte Ventilatie

 

Met de Leticia slaapt U  Lekkerder en Gezonder:

Leticia Modular is de meest aanpasbare en persoonlijke matras van Nederland. Iedere Leticia Modular matras wordt d.m.v. 20 modules (20 zŰnes) in 5 verschillende hardheden van top tot teen aangepast aan uw lichaamsprofiel.

Er is keus uit 4 verschillende toppers. Ieder met z'n eigen specifieke eigenschappen. De topper is mbv een ritssluiting rondom bevestigd aan de matras. Dit voorkomt hinderlijk verschuiven. Daarnaast is de topper eenvoudig afneembaar, verwisselbaar, keerbaar en bijna allemaal wasbaar. Uiteraard zijn de verschillende type toppers ook los leverbaar.

Iedere Leticia Modular matras is ook na aankoop eenvoudig opnieuw aanpasbaar aan het eventuele veranderde lichaamsprofiel of lichaamsgewicht. Zoals bij specifieke lichamelijke klachten, bij gewichtstoename, en ook bij zwangerschappen.

Ieder Leticia Modular matras is rondom voorzien van diverse 3D-textiel-ventilatielagen. Daarnaast is het matras voorzien van vele horizontale en verticale ventilatiekanalen.

Een Leticia Modular matras product is gemaakt van materialen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en aan alle biocompatibiliteit testen voldoen. Dit wordt ondersteund door de "÷ko-Tex Standaard 100, klasse 1" + "HygCen" certificaat + R.E.A.C.H. De materialen zijn volledig getest volgens de ISO-normen op duurzaamheid en optimale stabiliteit.

De enige matras in Nederland die voldoet aan strenge medische gezondheidseisen en de enige matras in Nederland met de juiste gezondheids-certificaten.

Uitvoeringen: 20, 28 en 36 dik.


 

Leticia TrioComfort

+ Persoonlijk instelbare matras

+ Geschikt voor personen met nek en rugklachten

+ Vrij van Schadelijke Stoffen

+ Perfecte Ventilatie

 

We weten allemaal dat we een derde van ons leven in bed doorbrengen en hoe belangrijk een goed bed voor onze gezondheid is. Echter, artsen worden nog steeds geconfronteerd met alledaagse klachten die worden veroorzaakt door een ongeschikt bed. Iedereen die gezond zou willen leven en klachten zou willen voorkomen zou moeten nadenken over de kwaliteit en de gebruikte materialen van zijn bed.

 

Een bijzondere aanpasbare matras. De matras bestaat uit 7 zones, waarvan 3 modulen verwisselbaar of aanpasbaar zijn. Dit t.b.v.  een persoonlijke aanpassing maar ook t.b.v. een langere levensduur.

 

Veiligheid, Zuiverheid en Kwaliteit. Leticia Triocomfort matrassen zijn matrassen met unieke eigenschappen voor gezond en comfortabel slapen.

 

Natuur Soja. Bij alle Leticia matrassen zijn gevaarlijke giftige chemicaliŽn vervangen door veilige natuurlijke alternatieven. Leticia matrassen voldoen dan ook aan de meest veeleisende (medische) Gezondheids Certificaten. Immers, uw gezondheid staat voorop.

 

Ultiem ligcomfort, levensduur en ventilatie. Een garantie voor gezond en comfortabel slapen.

 

De Triocomfort Air is voorzien van een verwisselbare topper voor een extra heerlijk ligcomfort. Smaken verschillen. Daarom is de topper verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen. D.m.v. een ritssluiting blijft de topper altijd perfect op z'n plaats.

 

Uitvoeringen: 20, 26 en 36 dik.

 

 


 

Visual Comfort meetsysteem


 

 

De grootste fouten bij het uitzoeken van een matras. De meest gemaakte fout is het maken van een beslissing zonder enige lichaamsprofielmeting. De keus is vaak gebaseerd op mooie praatjes. Even testen met de hand is compleet zinloos. Daarnaast is ook proefliggen in een winkel niet voldoende. Als we werkelijk verschil willen voelen, dan is het belangrijk dat we voor een langere tijd gaan liggen.

 

Het VisualComfort Meetsysteem is een veel betere oplossing. Daarmee kan een volledige scan van comfort en het lichaamsprofiel worden gemaakt.

 

Een Leticia matras of hoofdkussen koopt u voor jarenlang gebruik. Mocht in de loop van de jaren uw lichaamsprofiel veranderen, zoals bij verandering van gewicht, zwangerschap, specifieke lichamelijke klachten, dan is een Leticia Modular product eenvoudig aan te passen. Dus ook jaren na aankoop.

 


 

Waarin is Leticia onverslaanbaar?

 

 

Voorkom Schouder, Rug en Nekklachten door persoonlijk aanpasbaar ligcomfort.

Ieder Leticia Modular product is ook na aankoop eenvoudig opnieuw aanpasbaar aan het eventuele veranderde lichaamsprofiel of lichaamsgewicht. Zoals bij specifieke lichamelijke klachten, bij gewichtstoename, en ook bij zwangerschappen.

Oko-Tex Standard 100 Klasse 1 Dit is het meest veeleisende certificaat, in het kader van de menselijk ecologie voor baby's en kinderen onder de 2 jaar. Leef gezond, Eet gezond en Slaap gezond.

Drysleep. Het matras bestaat uit een materiaal, vervaardigd uit duizenden open microcellen, welke zorgen voor een perfecte vochtverwerking en snel opdrogen.

Anti-decubitus. Het materiaal waaruit het matras is opgebouwd blijft zacht bij aanraking en rechtstreeks met de huid. Het biedt een extreem comfort en vermijdt typische bedkwalen als Decubitus.

Anti-Allergie. Het materiaal waaruit het Leticia Modular matras bestaat, is niet de natuurlijke omgeving van de huisstofmijt. Daardoor is Leticia de zuiverste oplossing voor astma- en allergie gevoelige mensen

Drukverlaging. De vooruit- strevende materialen garanderen een gelijke verdeling in de ondersteuning en voorkomen een slechte doorbloeding, wat vaak de oorzaak is van een onrustige slaap.

Product op Maat. Iedere Leticia product wordt d.m.v. modules in verschillende hardheden van top tot teen aangepast aan uw lichaamsprofiel.

 

Contact: Leticia Nederland

Mail: Info@Leticia-Modular.nl   Telefoon: 0165-521621

© Leticia-Modular.nl + © Leticia-Modular.eu

godaddy stats